Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PartyProgramDetected

Spe@ker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie witajcie!

Mam problem, ponieważ wyskakuje mi PartyProgramDetected. Nie posiadam żadnych cheatów ani baz na komputerze! Przeczyściłem komputer CCleaner'em i nadal ten syf ;/ Pomysły?

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Włączone GG, Facebook Skype mogą być powodem.

Należy zakończyć wszystkie aplikacje działające w tle.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

ts3 napewno nie jest xD a tak nic wiecej nie mam ;]

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

w pliku version.cfg zmień wartość ,,client" na wartoś o 1-2 mniejszą. Mi to pomagało, bo jakiś lewy cheat uszkodził pliki gry

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

nie, nic z wyzej wymieninych rzeczy

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Wylacz antivira . Cofnij patcha .Za czasow gf tak mialem ale teraz nic mi sie podobnego nie zdaza . Wywala ci na poczatku po zalogowaniu czy jak ? Zaktualizuj hs recznie ..

BUM

Opublikowano

mam takie coś jak off antywira ale jak na moje to zrób programem jakimś skan kompa bo czasami wr wykrywa wiry a traktuje jako hack. I jak coś ts możesz gadać a wyłączyć gg skype i takie tam. Jeśli pomogłem proszę o like it :) będę się cieszył

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...